Stream-udbydere

Se nedenfor for vores anmeldelser af de mest populære live streaming-hjemmesider i Danmark. Find ud af, hvilke kampe der er tilgængelige, hvordan kvaliteten er sammenlignet med live TV og mere info via vores upartiske kig på fodbold-streaming på nettet.

 

Bet365 - Gratis Streams

Bet365 Live

Senest anmeldt og tjekket den 20.04.13

Om:
Bet365 er den mest populære bookmaker i Storbritannien. Med enorm international tilstedeværelse er siden nu tilgængelig i lande som Danmark, Norge og Sverige. Bet365 hævder at have de bedste liveodds på fodbold såvel som lette metoder til at indskyde og hæve penge.

Anmeldelse:
Det er let at tilmelde sig Bet365, og de accepterer masser af metoder til at foretage indskud - hvilket kræves for at se de gratis streams. Du kan indskyde eller satse så lidt som en krone for at få adgang til de tilgængelige streams i god kvalitet fra La Liga, Bundesligaen, Serie A, Copa del Rey, Coppa Italia, Æredivisionen og andre europæiske og sydamerikanske fodboldturneringer. Siden er let at navigere igennem og med ubegrænsede streams, når man har oprettet sig og indskudt midler, er hjemmesiden et glimrende sted for danske brugere, der leder efter gratis fodbold-streams!

Sådan kan du se streams:
Registrér dig, indskyd midler/placér et væddemål, klik på "live streaming," og se enhver og lige så mange live-kampe, som du ønsker.

Vores samlede vurdering af hjemmesiden:

4


Se Live nu!

Unibet - Gratis Streaming

Unibet Live

Senest anmeldt og tjekket den 20.04.13

Om
Unibet står stadig stærkt i Skandinavien og er en af de nyere bookmakere på nettet, som tilbyder live streaming.

Anmeldelse
Unibets udbud af live-kampe er ikke så godt som Bet365's og slet ikke så omfattende som hos LiveFodboldStreams. Siden har dog glimrende layout og fine oddsmuligheder kombineret med et stort udbud af sports-streams som blandt andet tennis, cricket og udvalgte fodboldkampe - og det hele er tilgængeligt for danske brugere. Ikke så god som Bet365, men en værdi 3. plads i vores liste og live fodbold-sites.

Vores samlede vurdering af hjemmesiden:

4


Se Live nu!